Info

ca. 10 km syd for Århus centrum - i midten af Mårslet - ligger Mårslet Musik - klaverstemmerforretning. Jeg har siden 1980 beskæftigede mig med salg og køb, reparation og stemning af musikinstrumenter.

Da jeg er en en-mands-forretning kan jeg sikre mine kunder en personlig service, en lokal service og en fleksibel service. Det vil sige at vi holder ´altid´ åbent. Kunder kan ringe og aftale stemninger, bese klaverer uden for normale åbningstider.

Jeg har siden åbningen af forretningen i 1985, solgt til både erhverv, private og til institutioner. Jeg har derfor erfaring med leveringer af sang- og lærerbøger, slagtøj og klaverer til skoler, fritidsordninger mm. Er du/i en institution kommer jeg gerne og besigtiger nuværende forhold - og kan give tilbud på nye instrumenter som såvel reparationer.

Jeg sælger kun klaverinstrumenter som er af god kvalitet. Derfor har jeg mulighed for at give klaverkøbere 3 års mekanisk garanti. Når et klaver bliver flyttet fra vores forretning ud til private hjem, klimatiseres det. Det betyder at klaveret, som primært er lavet af træ og metal, kan give sig - og efterfølgende ´gå ud af stemning´. Derfor giver jeg i forbindelse med et salg af et klaver gerne 1. stemning uden beregning.

 

                        

Mårslet Musik - Hørretvej 1 - DK-8320 Mårslet - CVR 51207157

Tlf. +45 86295114 - Mobil +45 30822909 - post @ maarsletmusik . dk

 

 

 

 

 

 

Tidslinje

1980

- Indrettede privatadressen med værksted. Begyndte at reparere og sælge klavere.

1985

- Overtog tidligere "fru Justersen"-købmandsforretningen for at udvide salget samt forbedre værksteds-faciliteter.

1987

- Udviddede sortiment med slagtøj, strengeinstrumenter mm.

1999

- Professionel uddannelse som klaver-stemmer & reparatør.

 

 

- der er altid kaffe på kanden.ultrices posuere cubilia Curae;
Nulla nunc. Donec vel augue

Mårslet Musik - klaverstemmerforretning